Grickajte

Napravite supu

Ručajte

Tri načina da uživate u WAI WAI nudlama.

Grickajte, napravite supu, ručajte. kako god Vi želite!
Svi naši proizvodi su obogaćeni proteinima, kalcijumom, vitaminima, gvožđem i dijetetskim vlaknima.

Omiljene u celom svetu

instant nudle

SADA I U SRBIJI

WAI WAI GLOCAL TEEN HERO

Platforma WAI WAI GLOCAL TEEN HERO je namenjena za tinejdžere, gde mogu prikazati i podeliti svoju inicijativu i dostignuća. Održaće se 01. Septembra 2017 godine u glavnom gradu Nepala, Kathmandu. Preduzetništvo, poslovni programi, društvena odgovornost prema zajednici ili bilo koja druga kreativnost u drugim oblastima uvek su fokusirana na „mlade“, naročito na studente koji su upisani na postdiplomske studije.

Zato je Glocal Khabar, portal za onlajn vesti , odlučio da pruži podršku mlađoj populaciji i preuzeo je inicijativu kako bi im pružio priliku da podele svoju kreativnost i entuzijazam koji će ih motivisati i razviti preduzetničko razmišljanje.

Glavne aktivnosti događaja

  • 6 neverovatnih tinejdžera (starosti od 13 do 19 godina) biće izabrani zbog njihovih dostignuća, inicijative ili doprinosa u bilo kom drugom polju izvan njihovog nastavnog plana i programa škole.
  • Izbor bi se zasnivao na njihovom rezimeu, dokazima i eseju o njihovom ostvarenju, nakon čega sledi intervju sa sudijama.
  • Pobednik, „Globalni teen junak“, dobiće priliku da napravi mali dokumentarac u kome će podeliti svoje inspirativne priče i težnju za budućnosti.
  • Njima će biti ponuđena šansa za posao i mnoge mogućnosti za njihov rast.